Tre rån i helgen

Väpnat rån mot Doris spel- och tobaksbutik
Doris spel- och tobaksbutik utsattes för ett rån på lördagsförmiddagen.
Det var två män i 25-årsåldern som kom in i butiken och krävde att få pengar och cigaretter. En av männen hotade butiksinnehavaren med ett pistolliknande föremål och den andra slog henne i ansiktet innan de tog sitt byte och försvann i riktning mot Gröna Gång.
Den ena av männen var cirka 180 centimeter lång och den andra något längre. Någon misstänkt har inte polisen på måndagsförmiddagen.

Man rånad i hemmet
En man som bor i Axeltofta koloniområde utsattes för ett rån, alternativt rånförsök, i hemmet på lördagsförmiddagen.
Det började med att han hörde ljud från sin trädgård och när han skulle kolla vad det var så övermannades han av två okända män och fick mottaga sparkar och slag efter att han fällts till marken.
Därefter genomsökte ett okänt antal personer bostaden i jakt på pengar och värdesaker men det är oklart om de fått något med sig.
Förutom mannen, så befann sig hans 4-åriga dotter i huset då rånet genomfördes.
Enligt anmälan ska rånet ha genomförts av fyra eller fem personer.

Rånare stal handväska
Strax efter midnatt natten mot lördagen rånades en 21-årig kvinna på sin handväska. Rånaren, som var en man i 20-25 årsåldern, knuffade kvinnan till marken då hon befann sig på Stora Norregatan, och slet till sig hennes väska. I denna hade hon bland annat 600 kronor, en ipod samt sin mobiltelefon.

Till arkivet