Annons

Thord Lindblom lämnar tunga uppdrag

Thord Lindblom, som grundade Sverigedemokraternas lokala partiförening i Landskrona lämnar flera av sina politiska uppdrag sedan han fått ett jobb i Köpenhamn.
Tidsbrist men även kritik mot den egna ledningen framförs som skäl till att han nu lämnar tunga uppdrag så som ledamot i kommunstyrelsens arbetsutskott och i kommunstyrelsen och som ledamot i direktionen för gymnasieförbundet.
– Vi kan inte ha en så egoistisk styrelse som vi har idag. Flera av SD:s fullmäktigeledamöter håller med mig och det finns risk för att fler än jag hoppar av sina uppdrag, sa han till Landskrona Posten i helgen.

Thord Lindblom väljer dock att sitt kvar i såväl kommunfullmäktige som i regionfullmäktige.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser