Daniel Engström: Rallybrudar gör mig glad

– Gå till Bio Maxim för att se Citroën, Citroën, Citroën och såklart rallybrudar!

Filmen håller lika högt tempo som brudarna i filmen gasar. Högt! Filmen blir aldrig tråkig utan det är fullgas som gäller. Manuset håller en väldigt hög nivå och jag tycker filmen har ovanligt bra kvalité rakt igenom för att vara svensk. Karaktärerna är intressanta och Eva Röse och Maria Lundqvist är fenomenala. Filmen förlöjligar dessutom inte 60-talet som den utspelar sig i men massa klyschor utan den visar en fin och glad sida av det swingin sixties.
 
Det enda negativa är att filmen följer en tydlig mall och att man ibland kan lista ut vad som händer härnäst. Men ”what the heck” som Glenn brukar säga, det är det svängande 60-talet.

Man blir glad av att se filmen och länge leve macka och pucko!

Betyg: En starkt 4 av 5

Till arkivet