Annons

Falcons får nytt näste på nätet

Klockan är i skrivande stund 09.09 och om nästan exakt en timme klockan 10.10 kommer Landskorna Falcons nya hemsida att finnas tillgänglig på nätet.

Varför just detta märkliga tidpunkt och går det verkligen att styra det så?
– Vi spelar våra matcher 16.16, 17.17 18.18, 19,19 etcetera så då tyckte jag att det kunde passa att vi släppte vår nya hemsida den 10/10 klockan 10.10, säger klubbens sportchef Petri Manu och skrattar.
– Nu håller vi tummarna för att tekniken är oss nådig och att alla DNS:er styr rätt.

Blir det bra då?
– Det tycker jag. Sen får man hoppas på lite tålamod från besökarna. Det tar lite tid att fylla på med all information men därefter hoppas jag att vi ska kunna bli bra på att informera alla intresserade vi vår nya hemsida som kommer att få nytt domän och nås via www.falcons.se , avslutar Petri Manu.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser