Midsommar i fotbollens tecken

Lika svårt som det var att skilja Italien-Spanien åt i gårdagens EM-kvartsfinal, lika svårt var det att kora en vinnare i den första upplagan av Glumslöv GIF:s Midsommarcup.
Till slut kunde dock BK Landoras duktiga P99:or lyfta segerbucklan sedan man besegrat Råå IF i den långdragna finalen.
0-0 efter fulltid och förlängning, krävde att matchen skulle avgöras på straffar.
– Det blir naturligtvis lite av ett lotteri när det går till straffar men killarna lyckades hålla nerverna i styr, säger Anders Hast tränare i Landora, som efter 4-3 i straffavgörandet kunde fira tillsammans med sitt lag. 
– De tolv lagen som deltog bjöd på härlig fotbollsunderhållning trots det usla vädret. Sen måste man ge arrangörerna en stor eloge för ett fantastiskt fint arrangemang, berömmer Anders Hast.

De 30-talet föräldrarna för Glumslövs 99-00-lag såg verkligen till att bjuda på en heldag i fotbollens tecken. Här fanns det sedvanliga lotteriet, prickskjutningen och matförsäljningen men även en stor uppblåsbar fotbollsplan, inlånad från Helsingborgs IF. Det bjöds på speedskjutning där deltagarna kunde se hur fort de kan skjuta en fotboll samt rent av en stor fotbollsshop. 

Onsdag till lördag fortsätter fotbollsfesten i Glumslöv. Då är det dags för klubben att arrangera sommarens fulltecknade fotbollsskola.
– Vi kommer bland annat att få besök av Patrik ”Bjärred” Andersson samt Andreas Jakobsson, avslutar Magnus Månsson från GGIF:s 99-00 lag.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

 

Till arkivet