Annons

Brev till polisen!

Kommunstyrelsens arbetsutskott i Landskrona har i dag, i full enighet, skrivit till Länspolismästaren, Chefen för Polisområde Nordvästra Skåne, Närpolischefen i Landskrona och Polisstyrelsen ordförande. Brevet innehåller krav på en omedelbar förstärkning av polisens insatser i Landskrona.
– En ökad polisnärvaro i Landskrona är helt nödvändig, säger kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg.
– Vi som kommun både kan och ska göra mycket för att bekämpa kriminaliteten, men ytterst är vi beroende av en synlig, lokalt förankrad polis.

– Vår ambition är att de polissatsningar som vi nu förväntar oss tillsammans med våra egna insatser ska ge effekt på brottsligheten. Gemensamma kraftansträngningar leder till snabbare resultat, avslutar Strandberg.

Annons
 

Brevet i sin helhet kan du läsa här i PDF-format >>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser