Annons

Dagens jultomte: Peter Cemjack

Peter Cemjack är en glädjespridare. Vare sig han är ciceron i Köpenhamn, undervisar elever på kulturskolan eller står på scen och bjuder på härliga gitarr riff så blir de närvarande glada. På självaste lilljulafton uppträder han med partybandet Jingel Decibells på Maddes.

Var ska du sen fira jul?
– Oh det vet jag inte än. Jag är konserverad ungkarl sedan 1993.

Annons
 

Vilka tre julöl kommer att finnas på dit julbord?
– Det kommer att finnas en Shepherds Neame Christmas Ale och en Young´s Winter Warmer, ni vet den som vann ert julölstest ifjol. Sen vill jag ha något svenskt. Jag är besviken på ert betyg på Oppigårds, även om jag inte smakat årets upplaga. Vi får se vad det blir. Det får avgöras i butiken.

Vad passa i de små glasen?
– Ålborg Taffelakvavit det vill säga den röda till sillen och till gröten passar det med en besk.

Vilka jullåtar måste man lyssna till?
– Pouges “Fairytale of New York”, Anders F Rönnbloms “Det är inte snön som faller” samt Merry Christmas med Slade hör julen till.

Vad önskar du i julklapp?
– På det personliga planet kan jag tänka mig en ny ryggsäck med nya munspel i. En trevligare julklapp hade varit en större budget och fler lokaler till Kulturskolan.

Vad vill du absolut inte ha i julklapp?
– Jag vill inte ha Anton Bergs “Plommen in Madeira” och förövrigt anser jag att russin i glögg är skit.

Relaterad artikel:
Landskrona Direkts julölstest >>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser