Annons

Annika vann mobiltelefonen

Klockan 9.14 på söndagsmorgonen gjordes det 1 000 000:e besöket på Landskrona Direkts förstasida under 2007. Det är första gången den magiska vallen sprängts på ett och samma år. Om detta har vi haft en tävling bland er läsare och den som var närmast att lista ut när miljonvallen skulle sprängas var Annika Olsson från Landskrona som därmed har en ny mobiltelefon av märket Samsung att hämta. Annika tippade fel med endast lite drygt två timmar. Nu hoppas vi att hon hör av sig i rappet till redaktionen så att vi kan följa med henne till Datapryl.se och hämta ut priset.

Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till Mats Klein som påpassligt lyckades fånga 1000 000 besöket med en skärmdump på vår statistiksida.

Annons
 

Vill du vet mer om tävlingen samt vem som vann biobiljetter så går du in på vår tävlingssida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser