Annons

– Oh happy day, vi vann!

Nu är det klart. Arrangörstävlingen som gick av stapeln på Landskrona Teater förra fredagen är avgjord. Studenterna på eventkoordinatorutbildningen på Tech Futurum bjöd under fredagskvällen på en tävling i musikens tecken.

Kategorin Gospel tog hem segern. Konkurrensen var hård och stod förutom den vinnande kategorin mellan Motown, Visor och Klassisk musik.
Den känns otroligt roligt att allt slit gav utdelning, säger studenterna i den vinnande gruppen: Caroline Nordström, Lisa Larsson, Elin Nylund, Maija Langvad och Jessica Folkunger.

Annons
 

Studenterna på eventkoordinatorutbildningen på Tech Futurum i Landskrona har under hösten arbetat med att analysera olika musikstilar. Detta var en utmaning från utbildarna på skolan för att stärka motivationen och sätta studenterna på prov. Detta resulterade i en sammanflätad konsert av de olika musikstilarna. Studenterna har själva ansvarat för researcharbete, sponsorjakt, marknadsföring, ekonomi och själva arrangemanget av genomförandet på Landskrona Teater.
– Vi är jättenöjda med det vi har presterat under denna kväll, och det är kul att det är vi studenter som har hållit i spakarna, säger Lisa Larsson, en av vinnarna och student på Tech Futurums Eventkoordinatorutbildning.

Kvällen som inte bara bjöd på upplevelse utav ljuv sång och musik erbjöd även fördjupning av de olika musikstilarna i form av utställning. Det vinnande bidraget framfördes av Rydebäck Gospel som anfördes av körledaren Anna-Märta Hedström.
– Anledningen till att vi valde just Gospel som musikstil är för att sprida lite ljus i höstmörkret, säger Caroline Nordström, vinnare och student.

Gruppen vill även visa att Gospeln är till för alla och att den sprider så mycket glädje. Nu ser man fram emot sin vinst som är middag och show på Wallmans i Helsingborg samt övernattning på Hotell Kärnan.

Juryn bestod av:
Annelise Jansson, ledamot i Svenska EventAkademin, lärare i marknadsföring på Tech Futurum och kommunikationsstrateg Total Communications, Åse Holmberg, Utbildningsledare Tech Futurum, George Neméth, Tech Futurum och VD, Thuneth Produktion, Dennis Westerberg, grundare till utbildningen och konsult,
Emeli Zeilon, Landskrona Fritids- och kulturförvaltning samt Aida Wennerström, studeranderepresentant Event-06.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser