Annons

Brand på Norra Infartsgatan

Strax innan klockan 12 på måndagsförmiddagen kallades brandkåren till en brand på Norra Infartsgatan. Den snabba utryckningen gjorde att branden snabbt var släckt. Vad som orsakat eldsvådan är oklart i skrivande stund.
– Polisen ska undersöka lägenheten närmare i morgon. Det enda vi kunde konstatera var att branden startade i köket till en enrumslägenhet. Köket blev helt utbränt och resten av lägenheten blev kraftigt rökskadad, säger räddningsledare Janos Sari.
Inga personer i fastigheten kom till skada.
– Nej, samtliga boende i huset befann sig redan ute på gatan när vi kom till platsen. Därför kunde vi snabbt stänga av strömmen till trådbussarna och påbörja släckningsarbetet. Det gick ganska fort men vi var tvungna till att bryta upp en del eftersom huset år så pass gammalt så att branden lätt kan få fäste inuti väggar och tak.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser