Annons

Lördagsutflykt till Hildesborgs Slott

Det är inte många som besökt Hildesborgs slott vid Sandbergen. Men på lördag har man chansen då LandskronaPlus arrangerar en cykelutflykt till den vackra platsen med Calle Sundewall som guide.
– Med cykel tar vi oss utmed Sundet upp till Fredriksläge och Hildesborgs gård. Vi lämnar cyklarna på gården och går upp till slottet. Här bekantar vi oss med Wilhelmina von Hallwyl, som hade slottet som sommarvistelse vid förra seklets början, Rolf de Maré och många andra som ägt och bott på Hildesborg. För dagen står den vackra parken öppen för oss. Vi gör en tur genom den och lär oss lite om träden. Observera att vi inte kommer in i slottet. Har man inte möjlighet att cykla kan man ansluta per bil – anmäl detta i förväg så att tillträde med bil kan arrangeras. Dessutom kommer det att finnas tillfälle för att avnjuta egen medhavd fika innan kosan åter styrs mot Landskrona, meddelar LandskronaPlus i ett pressmeddelande.

Starten sker klockan 13.00 utanför entrén till Borstahusens Camping.
Observera att förhandsbokning måste ske hos LandskronaPlus innan klockan 11.00 på lördagen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser