Annons

Boxning i helgen

Till helgen är det åter dags för högklassiga boxningstävlingar i Idrottshallen då Landskrona Boxningssällskap arrangerar årets upplaga av Landskrona Box Open. Fem hemmaboxare, däribland Svenske ungdomsmästaren Alae Alasadi, deltager i konkurrens med Svenska, Danska och Norska toppboxare. En annan meriterad ung herre är Hamza Abdul-Majid, tvåa på ungdomsmästerskapen, som tävlar i klassen under klubbkompisen Alae, 60 kg.

Förutom dessa begår tre killar: Fredrik Hammar, Muhammed Ajine och Emir Ahmeti sina tävlingsdebuter i “riktiga” matchsammanhang.
– Tuffingen Muhammed är trots detta faktum ingen novis i ringen med sina 45 diplommatcher och ett Svenskt diplommästerskap under bältet. Även Fredrik och Emir har skött träningen föredömligt och kan bli sevärda till helgen. Alla killarna är i toppform, hälsar tränaren Ingvar Håkansson som satsar på minst två guld när medaljerna fördelas på söndagen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser