Annons

Lärare knep UF-priset!

Under våren har vi i ett par artiklar skrivit om ambitösa gymnasieelever som startat UF-företag och där ungdomarna haft högt ställda mål och förhoppningar om priser vid den stora Våga Vara Egen mässan. Vare sig doftslukande skoblock, iskalla muggar eller smycken som reglerar bh-banden i förhållande till toppen utsågs till årets produkt eller företag.
När mässan gick av stapeln i Malmö igår, fick istället gymnasieläraren på Justus Tranchellgymnasiet Willy Hansson motta priset för årets UF-lärare.
– Det är mycket glädjande. Priset visar att vi har duktiga lärare som arbetar med och stimulerar våra ungdomar inom Ung Företagsamhet. Elever med entreprenörs-ambitioner har goda möjligheter att utveckla detta inom gymnasieförbundet, säger Tomas Johansson, utbildningsdirektör för gymnasieförbundet.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser