Annons

Landoras gubbar piggast

Efter en lång eftermiddag i Idrottshallen på söndagen kunde till slut BK Landoras ålderman Lennart Wikström lyfta segerbucklan, sedan det stod klart att landskronalaget vunnit den andra upplagan av BK Frams Oldboyscup.

I en tät och spännande final besegrades Häljarp med 3-2 efter att Anders Grahn i sudden death glidit ifrån exboisarna Mats Andersson och Peter Ekelund och behärskat bredsidat bollen i mål.

Annons
 

Följande gäng kan med uppburet huvud, stolt titulera sig stans piggaste fotbollsgubbar: Lennart Wikström, Jocke Weberg, Janne Stenblom, Anders Grahn, Mattias Nilsson, Mats Klein, Tomas Mårtensson och Jörgen Larsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser