Annons

En vinst och en förlust för Landskrona Asiatiska Förening

I lördags hade Landskrona Asiatiska Förening, LAF, två fighters i Fullkontakt kickboxning vid en tävling i Ängelholm. Än en gång avgjordes ett Skånederby mellan Katarina Pettersson och Therese Gunnarsson från Ängelholm (-52kg). De två har mötts ett par gånger i grenen
light kontakt men möttes nu i Fullkontakt. Katarina fick inte riktigt igång sin boxningsstil men styrde ändå matchen stundtals. Det blev en mycket jämn match som Therese Gunnarsson vann med siffrorna 2-1.

Landskronas andra match stod Edwin Pettersson för. Edwins mötte Mikki Hansen, Bispebjerg Kickboxing, DK i sin match (-67kg). Matchen blev spikad så sent som i onsdags så Edwins förberedelse inför sin debut i full kontakt blev minimal och dessutom bjöd Edwin på några kilo då han normalt går i en viktklass lägre, i -63kg.
Detta märktes i första ronden då Edwin var mer inställd på light kontakt och tog emot en del slag. I andra ronden vände Edwin och gick in matchen med en helt annan inställning. Detta syntes tydligt då Edwin dominerade totalt i matchen då han pressade dansken med sina raka slag och rundsparkar. Dansken hade inget mer val än att ge upp och vinsten gick till Edwin.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser