Annons

Halka bakom olyckor på E6:an

Det råder för tillfället mycket halt väglag ute. Fram till klockan 14.00 har två olyckor inrapporterats, båda på motorvägen.

Den första inträffade vid 12.30-tiden i höjd med Milstolpen då en personbil fick sladd och snurrade in i mitträcket. En bakomvarande personbil bromsade och vejde och blev då påkörd av en buss. Räddningstjänst var snabbt på plats och stängde av norrgående riktning men kunde öppna igen ganska snabbt. Ingen person skadades vid olyckan.

Annons
 

Klockan 13.02 var det dags för olycka nummer två. Denna inträffade mellan Landskronas båda motorvägsavfarter. En personbil fick sladd i halkan och voltade av vägen. Inte heller här skadades någon person.

I skrivande stund råder mycket halt väglag. Saltbilarn håller som bäst på att bekämpa halkan.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser