Lejonet åkte på stjärnsmäll

När division 3-hockeyn drog igång efter helgerna åkte Lejonet på en riktigt snyting då Lund gästade ishallen på torsdagen. När 60 effektiva minuter avverkats stod siffrorna 1-10 på tavlan.

Efter en bra första period stod det 1-1 trots att gästerna hade ett litet spelövertag. I andra och tredje perioden tappade Landskronalaget allt och Lund kunde spela ut fullständigt.
– Efter första trodde man att det skulle bli en jämn och bra match men ack vad man bedrog sig. Det verkade som om julfirandet tog ut sin rätt för vi orkade inte stå emot Lunds fina spel och blev totalt utspelade, säger en luttrad Torbjörn Torpling.
– Vi saknade i och för sig Magnus Hermansson, Linus Westerlund, Robert Lind och långtidsskadade Mikael Dettker men vi får inte falla ihop på detta viset för det, säger Torpling och avslutar.
– Nu är det bara att glömma denna match så fort som möjligt för redan på söndag kommer kanske årets viktigaste match, borta mot Limhamn, som precis som vi jagar den tredje och sista kvalplatsen.

Bäst i Lejonet var Mattias Möllerström i målet vilket det säger allt om spelet på rinken.

Resultat: 1-10 (1-1, 0-3, 0-6)

Målgörare för Lejonet: Petter Oest

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Till arkivet