Annons

Bra säsongstart för boxarna

En minst sagt bra säsongstart blev det för Landskrona Boxningssällskap när Öresundscupen avgjordes i helgen. Landskronaboxarna kunde bärga inte mindre än två guld och tre silver i Rosengårdshallen i Malmö. Det var bröderna Abdul-Majid som fick äran att kliva överst på prispallen, Omar efter vinst över rivalen Pierre Hultgren från BK Revansch (diplom B-pojkar 40 kg), Sölvesborg samt Hamza (Ungdom B 60 kg) som tilldömdes segern mot Lunds Robert Beziza efter att domaren brutit matchen i rond ett.
Mycket bra prestationer utfördes även av Alae Alasalic i Ungdom B 57 kg. Alae vann på lördagen i semifinal på RSC samt genomförde en kämpainsats på söndagen mot GAK Enighets Alan Saleh där landskronaboxaren var en sekund från vinst då Enighetaren fick sin andra räkning precis när gong-gongen gick. Hade domaren börjat räkna hade Alae vunnit då motståndaren redan fått en räkning i sista ronden. Nu blev det istället förlust på poäng, meddelar Krister Backman.

Mohammed Ajine gjorde en bra match i A-pojkar diplom 60 kg, men förlorade på sin något hårda boxning med domarsiffrorna 2-1.

Annons
 

Avslutningsvis noterar vi att Fredrik Hammar, som är den färskaste bland klubbens diplomboxare, gjorde en mycket bra match på lördagen mot hårt motstånd. Fredrik förlorade dock knappt på poäng.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser