Annons

ALS-dag gav 250 000 kronor Med en pengastinn mjölkkanna mellan sig begav sig Glenn Johannesson och Anita Lindell sig iväg till Nordea tillsammans med Jonas Levin för att sätta in pengarna som kom in efter ALS-dagen i lördags.

De som besökte Nordea vid 13-tiden fick vara med om något annorlunda. In på banken kom tre personer med en gammal mjölktunna. Det var Jonas Levin från Road Riders, Glenn Johannesson, Verkstan och Anita Lindell från Maddes som skulle sätta in pengar som samlats in under ALS-dagen i lördags.
– Det är otroligt. Än så länge har vi fått ihop cirka 250 000 kronor och det kommer fortfarande in bidrag, säger Johannesson med ett leende på läpparna.

Förutom att pengarna samlades in så lämnade sponsorer in varor som sedan lottades ut under ALS-dagen.
– Sammanlagt hade vi cirka 100 sponsorer och de ska ha ett stort tack. Vi besökte Ulrica Dahlberg, styrelseledamot i Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning, i söndags och hon var överväldigad.

Annons
 

Läs tidigare artikel här på Landskrona Direkt.

Det går fortfarande att skänka pengar till ALS-forskning. Mjölktunnan har efter tömning ställts tillbaka på Maddes. Dessutom kan man sätta in pengar på ovanstående stiftelses konto. Du hittar postgiro och annan information på ALS-dagens hemsida. Adressen är www.landskronaalsdag.se.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser