Annons

BoIS utslagna ur Svenska Cupen I trängt läge nickar Pontus Segerström bollen i eget mål och därmed är BoIS cupäventyr slut för denna säsong.

BoIS föll i torsdagens cupmatch mot Gefle. Trots att man ledde med både 1-0 och 2-1 lyckades man inte vinna. BoIS var dock inte på något vis underlägsna det allsvenska laget. Tvärtom. Tillfälligheter gjorde dock att gästerna kunde vinna med 3-2.
Samtliga fem mål föll i den andra halvan av matchen och otursgubbe blev Pontus Segerstöm som i trängt läge nickade in matchens sista mål bakom sin egen målvakt då endast minuter återstod av ordinarie matchtid.
Nu laddar man i stället för dubbel revansch på måndag då Brommapojkarna kommer till Landskrona.

Läs mer om cupmatchen på BoIS hemsida.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser