Sushi på menyn i Landskrona

I våras tog det unga helsingborgsparet Kelly Le och Cuong Do över kinesrestaurangen på Ödmanssonsgatan. Det var inte bara namnet man bytte utan även menyn har fått en modernare prägel. Asia Palace som restaurangen numera heter serverar stans enda sushi.
Fler och fler landskronabor upptäcker oss, säger Kelly Le och tillägger,
Det är främst de yngre som vågar sig på sushin.

Sushi återfinns på menyn när Landskrona Direkt gästar för att äta av den tilltagna lunchbuffén. Utöver de små vackra fiskpaketen med sin starka wasabi (japansk grön pepparrot) serverar man kinesiska och thailändska rätter.

Då ingen av redaktionens medlemmar är vana Sushi-ätare, tvekar inte den servicemedvetna Le att ge en liten lektion i hur det går till att inta den japanska rätten. Överhuvudtaget gläds man som lunchgäst över den uppassning krogens personal ger.
Lokalerna har de senaste decennierna inhyst en kinarestaurang och mycket är sig likt sedan första besöket någon gång på 70-talet.
Vi kommer att stegvis att fräscha upp lokalen men till det krävs pengar och inledningsvis är det mycket annat som kostar, säger den sunde och försiktige krögaren.

Direktens lunchpatrull rekommenderar ett besök lika mycket för den trevliga personalen som för den goda matens skull.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Till arkivet