Annons

BoIS vann trots uselt spel Pontus Segerström har just gjort 2-0 och firas av sina lagkamrater.

BoIS tog igår tre mycket viktiga poäng då man hemmabesegrade GIF Sundsvall med 2-0. Efter en fullständigt värdelös första timme lyckades dock Matthias Eklund med vissa besvär slå in 1-0. Man kunde nästan ta på lättnaden som spreds över IP och av bara farten gjorde man även 2-0. Denna gång var det Pontus Segerström som nickade in en hörna.

Att matchen var dålig håller Pontus Segerstöm med om.
– Ja, det var ingen bra match. Efter tre raka förluster blir spelet räddhågset. Därför var det en grym lättnad när vi satte först ettan och sedan tvåan.

Annons
 

Att de två lagen spelade allsvensk fotboll förra året syntes inte ett spår av. BoIS har dock förhoppningsvis åter börjat sin klättring mot de högre höjderna men för Sundsvall ser det mörkt ut. Endast en seger på tio matcher har man lyckats få ihop.
– Det känns jävligt tungt. Man skulle vilja gömma sig i en soptunna efter en match som denna, var Sundsvallskapten Patrik Eriksson Ohlsson kommentar efter matchen.

BoIS tränare Patrik Johansson var dock glad för segern.
– Detta var en otroligt viktig seger. Nu tar vi en match i taget och närmast på schemat står Umeå på bortaplan på lördag.

Läs även om matchen på BoIS hemsida. Adressen är www.landskronabois.com.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser