Annons

Det händer i helgen!

Redan i onsdagskväll fick vi en föraning om en god helg.
BoIS bjöd då på en stundtals strålande fotboll och det var längesedan man cyklade hem genom Karslund med ett så brett leende på läpparna. På söndag är det dags igen för de randige hjältarna, fast då i Göteborg. Supporterklubben arrangerar i sedvanlig ordning bortaresa. Vill du resa med ska du skynda dig att anmäla dig. Idag klockan 18 vill de senast ha ditt tillkännagivande. Det går bra att göra det via www.boisaren.se.

En annan typ av fotboll bjuds på IP:s konstgräs, Exan och på Häljarps IP på lördag förmiddag. Mellan 10-12.30 spelas det så kallad kafferepsfotboll på ovannämnda platser då stans knattar i åldern 7 och 8 år möter varandra. Stor underhållning utlovas!

Annons
 

Sen måste vi ju travestera reklamen och säg GRATTIS LANDSKRONA!
– I helgen bjuds det på kultur!
Missa inte Roy Evertsen på Konsthallen, helst ska man höra honom kommunicera om sina tavlor så man inte riskerar att stå där dövstum framför de abstrakta verken. Oavsett vilket. Gå dit! Bonus är dessutom Ralph Nyqvists bilder på konstnären. Dessa går inte av för hackor kan vi lova. På vägen till stans uteserveringar passerar ni sedan Kasernplan – som ALDRIG varit vackrare. Bertil Hagbergs flygfotografier kommer att prisas. Bilder så skarpa att Kalle B syns på verandan på Gråen.

Fler kulturella begivenheter hittar du på Kulturförvaltningens hemsida

Uppföljare och trilogier i all ära men inte tillhör det favoriterna…. OM det inte vore för att det denna gång handlar om Mission Impossible III på Bio Maxim. Frågan är vad Tom Cruise har i brillorna denna gång? Mer information om actionrullen och de andra filmerna hittar på vår biosida.


Nedan följer de helgtips som redaktionens öron och mailkorgar nåtts av:

Fredag

  • Derbydax i Landskronasexan LSK- BK Fram på IP klockan 18.30

Lördag

  • Vernissage på Roy Evertsen Retrospektiv utställning på Landskrona Konsthall kl 13-17. Klockan 14.00 kommer konstnär Arne Lindquist att inviga utställningen. Läs mer >>
  • GF Idrotts gymnastik samlar in pengar till barncancerfonden i Idrottshallen mellan klockan 10-13. Läs mer >>

Söndag

  • Sista chansen att se Melin & Österlin Grafiska formgivarporträtt på Rum för Reklam, översta våningen Landskrona museum.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser