Annons

Torrkokning nära orsaka brand

Strax innan klockan ett på torsdagseftermiddagen ljöd en brandvarnare i en lägenhet på Silvergården så högt att en granne uppmärksammade det. Denna ringde räddningstjänst som ryckte ut. Med hjälp av en fastighetsskötare tog man sig in i lägenheten och möttes av en kompakt vit rök.
– När vi kom in i köket fann vi en kastrull på en rödglödgad spisplatta. En kvart senare och allt hade fattat fyr och en lägenhetsbrand hade varit ett faktum, säger brandmästare Paavo Frick och avlutar,
– Än en gång får vi bevis på hur oerhört viktig brandvarnaren är.
Den 40-åriga kvinnan som bor i lägenheten befann sig inte på platsen vid tillfället men är misstänkt för allmänfarlig vårdslöshet.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser