Annons

Baxter klar för BoIS

Idag blev det klart att Lee Baxter skriver på för Landskrona BoIS för de kommande tre säsongerna. BoIS har därmed lyckas fylla en av de två luckorna som Jonas Sandqvist och Mats Svensson lämnat efter sig.
Lee Baxter är tänkt att vara förstemålvakt när BoIS nästa säsong startar jakten på en ny allsvensk sejour.
Målvakten har haft en brokig karriär med drygt tio olika klubbar i CV:n. Närmast kommer Baxter från Malmö FF där BoIS nye huvudtränare Patrik Johansson på nära håll följt honom.
Lee Baxter är en modern målvakt som är bra med fötterna och bra på att styra spelet bakifrån. Han har bra teknik och är snabb och rörlig. Han är en spelare med en mycket bra inställning och ledaregenskaper och ger allt för laget såväl i match som på träning. Under 2004 var han utlånad till Boden från Blåvitt och var en stor anledning till att de lyckades klara kontraktet det året. Under 2005 har jag följt honom på nära håll i MFF och han har haft ett bra år trots lite speltid i A-laget, säger Johansson.

BoIS fortsätter nu jakten på ytterligare en målvakt.
– Det är klart att vi har förhoppningar att kunna lösa detta innan julhelgerna men sådant kan man aldrig vara riktigt säker på, säger klubbdirektör Lars Persson som dock prioriterar jakten på ännu en målvakt högt.

Annons
 

FAKTA
Namn: Lee Baxter
Ålder: 29 år.
Längd: 185 cm
Vikt: 85 kg
Tidigare klubbar: Astrio 1989, Blackburn Rovers 1990-91, Sanfrecce Hiroshima 92-94, Vissel Kobe 95-97, Glasgow Rangers 97-98, AIK 98-00, Malmö FF 01-03, Sheffield U 03, IFK Göteborg 04, Boden 04, och Malmö FF 05.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser