Annons

Ungdomshuset NOVA öppnar ikväll

På fredagen slår ungdomshuset NOVA upp sina portar inför en ny händelserik hösttermin. Man firar öppnandet med ett händelserikt program under helgen. Fredag 2 september Hip-Hop och breakdance konsert kl 22.00. – Det är våra smått kända och mycket duktiga Lill Hops som kommer att dansa och dom avlöses på scenen av rapparna Nezir samt Besart och Robin. Lill Hopps och Besart och Robin rönte stora framgångar på den regionala och riksfinalen av UKM, skriver Jörgen Patriksson, samordnare i Fält och fritidsgruppen i ett pressmeddelande. Lördag 3 september På lördag visas filmen ”Maria full of grace” som handlar om fattigdomens helvete och narkotikahandlarnas hänsynslösa utnyttjande av fattiga barn. – Givetvis blir det lite extra festligt i hela ungdomshuset inför öppnandet med ”prova på verksamhet” och miniturneringar i bl.a fotbollsspel och biljard, avslutar Patriksson. Öppettider framöver: Måndag-torsdag 17.00-21.00 Fredagar och lördagar 18.00-00.30

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser