Annons

Det händer i helgen

I helgen som kommer har Bio Maxim premiär på den animerade filmen Madagaskar. På slottet blir det stor medeltidshappening med alla de inslag som anstår tidsepoken. BoIS supporterklubb Black & White öppnar klubblokalen efter sommaruppehållet och arrangerar en grästennisturnering samt TV-visning av landslagsmatchen mellan Sverige och Bulgarien. I Häljarp arrangeras Häljarpsdagen och Asmundtorp & Tofta hembygdsförening anordnar en hemvändardag. Stadens kulturinstitutioner har normalt öppethållande. Den yngre generationen kan glädjas över att Nova slår upp portarna i helgen. Fredag Bio Maxim har premiär på den animerade filmen ”Madagaskar”. Ett fartfyllt, färgglatt och roligt äventyr om fyra djur från Central Park Zoo. Filmen är skapad av samma studio som levererade ”Shrek” och ”Hajar som hajar” För övrig repertoar se vår biosida. Hip-Hop och breakdance konsert kl 22.00 på NOVA. Läs mer >> Lördag BoIS supporterklubb Black & White öppnar åter klubblokalen efter sommaruppehållet. Klockan 13.00 arrangerar man årets upplaga av Larvi Open för sina medlemmar på gräsmattan vid klubblokalen. Efteråt ser man VM-kvalmatchen mellan Sverige och Bulgarien på TV. Filmvisning på NOVA. Läs mer >> Söndag I Häljarp arrangeras Häljarpsdagen med massor av aktiviteter mellan 11 och 16 Asmundtorp & Tofta Hembygdsförening arrangerar en hemvändardag med start klockan 11. För mer information om aktiviteterna i Häljarp och Asmundtorp se www.landskrona.se välj turistinformation och sedan vad händer (4 september). För mer information se Landskrona.se – turistinformation – Vad händer? Landsrkona Hockey Lejonet har sin första träningsmatch på söndag motståndare är Limhamn Nersläpp 17,00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser