Annons

Jonas Sandqvist med i a-landslaget

För bara någon vecka sedan kom BoIS målvakt Jonas Sandqvist hem från semester i USA och redan på måndag bär det iväg igen. Denna gång är det dock inte fråga om någon ledighet. Det är förbundskapten Lars Lagerbäck och assisterande förbundskapten Roland Andersson som vill se vad Sandqvist går för. – Det känns oerhört inspirerande. Vi åker på måndag och kommer att vara i USA till den 28 januari. Däremellan ligger två landskamper, säger målvakten som siktar in sig på att spela en av matcherna, – Vi möter Sydkorea den 22:e och Mexiko fyra dagar senare och eftersom Lagerbäck och Andersson kallat två målvakter är det väl rimligt att anta att jag spelar den ena av de två matcherna. På fotbollförbundets hemsida kommenterar Lars Lagerbäck Jonas Sandqvist, – Jonas Sandqvist är en mycket bra målvaktstyp, som gått framåt under året och som vi har lite extra koll på.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser