Annons

Tröjförsäljning gav 100 000 kronor till hjälporganisationer

Som vi skrivit tidigare så har BoIS tryckt upp specialtillverkade t-shirts som sålts till förmån för hjälparbetet i det katastrofdrabbade området i Sydostasien. Nu är tröjorna slutsålda vilket fick till följd att BoIS ordförande Kenneth Håkansson idag kunde överräcka två checkar på vardera 50 000 kronor till Röda Korsets och Rädda Barnens landskronaavdelningar. – BoIS stora engagemang för ungdomen i samhället är lovvärt, säger Lena Zachrisson från Rädda Barnen och Röda Korsets Landskronaavdelnings ordförande Barbro Boström hyllar även hon BoIS, – Det är jättepositivt att idrottsrörelsen tar sitt ansvar och BoIS som är kommunens största ansikte utåt inom idrottsrörelsen visar att det finns andra värden än fotboll. – Det är viktigt att vi visar att vi har ett hjärta eftersom många har BoIS och dess spelare som förebilder. Det är glädjande att vi kan vara med att hjälpa till. Våra a-lagsspelare har sålt tröjorna och de har gjort det med glädje, kommenterar BoIS ordförande Kenneth Håkansson. Som tack för stödet lämnade Röda Korsets landskronaavdelning över en plakett som man säljer till förmån för hjälparbetet. – De vanliga är tillverkade i aluminium men denna som BoIS nu har fått är av tenn och den enda i sitt slag, säger Roger Gustavsson från Röda Korset.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser