Annons

Lejonet föll i seriefinalen

Igår spelade hockeylaget Lejonet seriefinal mot Karlskrona på bortais. Matchen spelades inför 602 betalande och var mycket jämn. Landskronalaget visade upp en härlig inställning men föll trots detta med uddamålet, 2-1. – Matchen var så jämn som resultatet visar med undantag av att vi hade fler utvisningar än KHK, säger Lejonets assisterande tränare Torbjörn Torpling och fortsätter, – En härlig laginsats men vi räckte inte ända fram denna kväll. En poäng hade nog varit rättvist. Niklas Ohlsson i målet gör en kanonmatch och blev också matchens lirare i Lejonet. Nästa match spelas på hemmais. Det är Lund som kommer till ishallen på söndag. Matchen börjar klockan 17.00 Resultat: 2-1 (1-1,1-0, 0-0) Målgörare: Magnus Hermansson Skott:54-24 Utvisningar: Karlskrona 5 x 2 min Lejonet 13 x 2 min 1 x 10 min

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser