Annons

Bosna L-a fortsätter vinna

Det fortsätter att gå bra för många av Landskronas \”vinteridrottare\”. Hockeyn och bordtennisens segertåg har fortsatt efter nyår och lika bra om inte bättre går det för Bosna L-a. Den gångna helgen krossades ängelholmarna i ÄLI Basket med 92-50. – Vi har ett bra lagspel men kanske främst ett riktigt bra försvarsspel, säger Admir Lukacevic, spelare och ledare i Bosna L-a. Landskronalaget kämpar nu för att nå en andraplats. Seriesuveräna och obesegrade Oskarshamns BBK lär det inte vara mycket att göra åt. Nu väntar först en bortamatch mot Eos i Lund innan det är dags att möta serietvåan Mladost Basket i idrottshallen den 30 januari. Matchfakta Bosna – Äli 92 – 50 (52-26) Poängplockare: Senad Fejzic 22p Nermin Malkoc 15p Admir Lukacevic 12p Alen Boskovic 11p Zikrija Talic 9p Emir Bisanovic 9p Kenan Dedukic 6p Emil Fejzic 6p Colt 2p

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser