Annons

Åke Jönsson inleder årets författaraftnar

Stadsbiblioteket i Landskrona inleder nästa torsdag årets författaraftnar med ett lokalt tema. Det är landskronaförfattaren Åke Jönsson som berättar om Borstahusen – från fiskeläge till rekreationsparadis. – Med tanke på att Borstahusen i år kommer att få ett eget litet museum har jag intresserat mig för det gamla fiskelägets historia och planerar att komma ut med en bok om Borstahusen, förklarar Jönsson, som i fjor var aktuell med boken Tycho Brahe – världsmedborgaren från Ven. Vid författaraftonen på Stadsbiblioteket den 20 januari kommer Åke Jönsson att berätta om sitt förhållande till Borstahusen och dessutom läsa några kapitel ur den kommande boken, som blir den 22:a i ordningen för författaren. – Jag skrev min första bok 1975, då \”Ett fotbollslags historia\”, del I, utkom. Så jag firar alltså 30 års jubileum i år.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser