Annons

Ljus framtid för Öresundsvarvet

Man har mycket att göra på Öresundsvarvet i Landskrona och framtiden ser ljus ut. – Vi har haft väldigt mycket sedan i julas och det ser ut som att trenden håller i sig. Det faktum att ett tysk varv har lagt ner verksamheten samt att vårt goda rykte om kvalité håller, har gjort att vi har fått fart på orderna, säger varvets vd Jonas Hansson och fortsätter, – En annan fördel är det geografiska läget. Trafiken i Östersjön är stor och det innebär att vi ligger bra till om någon behöver utföra reparationer. Idag har man två stora båtar inne. Det är Finnfellow och Crown of Scandinavia som det arbetas på. På kö står sedan Pearl of Scandinavia. – Det är fullt ös för de cirka 250 personerna som arbetar med båtarna just nu och vi hoppas att det håller i sig, avslutar Hansson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser