Annons

Lejonets fina form håller

2005-01-10 Lejonet har uppenbarligen konserverat höstens fina form. Igår inkasserade man årets andra raka seger när man besegrade Sölvesborg med 8-4 på hemmais. – Vi började som vanligt mycket starkt och tog kommandot direkt, säger assisterande tränare Torbjörn Torpling. Lejonet gick snabbt upp till en 2-0 ledning och hade kontroll på matchen från start. Innan första perioden var slut ledde hemmalaget med klara 4-1. – Tycker nog att vi dominerade totalt. Med så hände det som även hände i Malmö i torsdags. I andra perioden så blev vi alldeles för passiva, vi slutade åka skridskor och gjorde inte vårt jobb utan puck, förklarar Torpling som kunde konstatera att andra perioden slutade oavgjort 2-2. – Tredje var si så där, men när vi gick ner på folk så blev det bättre, två snabba mål på slutet punkterade matchen. Trots den dåliga andra perioden hade Lejonet full kontroll på matchen. Sölvesborg mål i tredje kom på en straff. – Skönt med två poäng för nu väntar två tuffa matcher Karlskrona borta på torsdag och sen Lund hemma på söndag då kommer det att krävas mer om vi ska plocka några poäng, säger Torpling som ger extra plus till bröderna Hermansson som svarar för hälften av målen i matchen. Resultat: 8-4 (4-1, 2-2, 2-1) Målgörare: Mattias Hermansson 3, Magnus Hermansson 2, Mickael Dettker, Arvid Ljungberg och Vesa Ruusakanen Skott:50-27 Utvisningar: Lejonet: 7 x 2 min 1 x 10min Sölvesborg 7 x 2min 1 x 10min

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser