Annons

Snöovädret ställde till problem i trafiken

När landskronaborna vaknade upp på julaftons morgon kunde de konstatera att de hade något så ovanligt som en vit julafton att se fram emot. Att det snöade rejält ställde dock till det för de som gav sig ut på vägarna. Vid 14-tiden krockade två bilar vid Norra Tullstorpsvägen norr om Landskrona med fyra lindrigt skadade som följd. – De hade tur i bilarna. Hade det inte varit för att samtliga hade sina bälten på plus att krockkuddarna fungerade i de båda bilarna så hade det hela slutat olyckligt. Skadorna på bilarna var omfattande, säger Pavo Frick på räddningstjänsten. Strax innan midnatt var olyckan åter framme då hela sju bilar var inblandade i en seriekrock på E6 vid trafikplats Landskrona södra. Två personer med lindriga skador fick föras till sjukhus. Anledningen till olyckan tros vara att bilarna höll för hög fart i det hala väglaget. – Det var så halt att vi knappt kunde gå på motorvägen. Det fanns bara en sak att göra och det var att stänga av motorvägen en dryg timme, förklarar Frick. Förutom ovanstående incidenter har ett flertal mindre olyckor inträffat, dock utan några personskador.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser