Annons

God Jul på er!

– God Jul på er!, Så inleder Nils-Eric \”NES\” Svensson sin julhälsning till alla Landskrona Direkts läsare. NES numera bosatt i Kalifornien och Karl-Oskar Nordehammar i, Österrike uppmärksammade vår efterlysning av Landskronabor i utlandet. – Vi har det mesta som behövs för en svensk jul, tack vare IKEA: glögg, knäckebröd, pepparkakor etc. T.o.m. räkor, fast de är från Grönland, men samma som finns på AG’s. Vi kombinerar traditionerna. Här firar man ju inte Julafton, och Annandagen har man aldrig hört talas om. Så vi har stor middag på Julafton, delar ut några julklappar, går till julotta och sedan fixar vi resten Juldagsmorgon, skriver NES och fortsätter, På väg till Mammoth för att fira jul. – Jag måste också berätta att vi har snö, trots att temperaturen ligger på 20-25 plusgrader. Snön finns i bergen runt omkring oss, och det tar ungefär en timma att nå dit. Vi har som tradition sedan 15 år tillbaka att fira julveckan i Mammoth, på 3,000 meter höjd. Knallblå himmel och varmt i solen på dagen, men smällkallt på natten. Två meter snö och ett trettiotal liftar. Men trots vårt fina väder längtar jag hem till Lucia, julbord och en traditionell julotta, Glad Jul, hoppas ni får snö till julen, hälsar Nils-Eric “NES” , Cheryl, Christopher och Nicklas Svensson. Att det skulle komma hälsningar från just USA och Österrike var inga högoddsare. Härom dagen gjordes faktiskt det 10 000 besöket på Direkten från just USA sedan vi började våra mätningar för två år sedan. Österrike hamnar på en sjätteplats över de länder som oftats frekventerar Direkten. Kalle och övriga landskronaintresserade i alplandet har hittat till oss inte mindre än 2351 gånger. Karl-Oskar Nordehammar trivs med att jobba i Österrike Kalle önskar en God Helg till släkt och vänner i Landskrona från sitt arbete på en afterskibar i Matrei in Osttirol. Till NES, Kalle och alla andra läsare önskar vi en riktigt God Jul, så ses vi på Direkten i mellandagarna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser