Annons

Veckans hamntrafik

Följande fartyg beräknas anlöpa Landskrona Hamn denna julvecka. Måndag 20 dec: M/V Flinter Bohtnina från Kaskö lossar träpellets till Bioenergi Skandinavien AB Tisdag 21 dec: M/V Anders Rausing till Odense Lastar skrot från H-J Hansen A/S M/V Volgobalt från Riga lossar urea till Yara AB M/V Ranfoss från Glomfjord lossar mineralgödsel till Yara AB Onsdag 22 dec: M/V Marble Sea från Karlshamn lossar asfaltgrus till Peab-Asfalt AB M/V Gobia till Rostock Lastar maltkorn från Svenska Foder AB Torsdag 23 dec: M/V Anders Rausing till Lindö lastar skrot från H-J Hansen A/S M/V Largona från Wismar lossar urea till Yara AB Fredag 24 dec: M/V Shetland Cement från Rostock lossar cement till Embra AB

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser