Annons

Julhappening på Slottscafét

På onsdag är det världspremiär för Tack & Trapp – Pop & Blues på Slottscafét i Landskrona. Det hela är ett led i Zebra Media och Landskrona Direkts traditionella julhappening. – Sedan vi startade firman 2000 har vi varje jul bjudit till ett Öppet Hus, säger Kary Persson och fortsätter, – Det har ofta utmynnat i en kulturdag, där vi bjudit på allt från trubadurer, konstutställningar till autografskrivande fotbollsproffs och författare, thailändska julbord, whiskyprovning, lotterier och sanslöst udda julklappar. På grund av platsbrist förläggs i år arrangemanget till Slottscafét. – Anledningen är att populäre Mange Tack åter spelar på vår fest. Denna gången har trubaduren slagit ihop sina påsar med den lokale blues- och jazzlegenden Benny Trapp. – Den som kommer får helt enkelt se vad som sker, naturligtvis kommer delar av tidigare års succéer att upprepas och utvecklas. Bland annat har Mange Tack utlovat premiärvisning av sin nya video. Ett fåtal signerade exemplar kommer dessutom att auktioneras ut, säger Persson. – Regissören har lovat att allt ska vara klart till på onsdag, säger Mange Tack som dessutom utlovar att framföra ett par nykomponerade låtar. – Jag och Benny kommer att spela tillsammans men också köra några set individuellt, avslöjar Mange. Som om det inte vore nog med detta så kommer det att erbjudas julmat och dryck för en billig peng. Slottscaféts krögare Björn Davidsson dukar fram en julbuffe för 99 kronor. I priset ingår en öl för de vuxna samt naturligtvis all underhållning. Biljetter finns till förköp på Slottscafét och hos Zebra Media. För att besökarna inte ska känna av någon julstress kommer det även att ges tillfälle att inhandla smått unika julklappar. Traditionen påbjuder inramade signerade fotografier på BoISare dessutom kommer Mange Basar att erbjuda saker du knappast visste fanns.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser