Annons

Dödsolycka utanför Landskrona i helgen

Strax innan klockan åtta på söndagsmorgonen körde en tysk lastbil in i en bropelare vid avfarten till Landskrona norra. Mannen som satt bakom ratten dog omedelbart i den kraftiga kollisionen medan hans hustru som också färdades i bilen fördes till Universitetssjukhuset i Lund med lindriga skador. Polisen var tvungna att spärra av motorvägen i den norrgående riktningen efter olyckan varpå stora köer uppstod. – Det rådde svår halka vid tillfället för olyckan men om det var det som gjorde att olyckan inträffade vet vi inte i nuläget, säger Lars Göran Lundin på Helsingborgspolisen. Några timmar senare inträffade en olycka på ungefär samma plats. I denna var tre bilar inblandade men ingen blev alvarligt skadad.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser