Annons

Carolina Klüft till Landskrona

Ett minst sagt oväntat dragplåster till julhandel i Landskrona bjuder Team Sportia på. Det är föreståndare Benny Elmén som i konkurrens med sportkedjans övriga butiker “vunnit” ett besök av ingen mindre än sjukampsdrottningen Carolina Klüft.
– Det var en tävling arrangerad av Carros huvudsponsor som vi lyckades vinna förstapriset, förklarar Elmén som därmed får tillgång till friidrottsstjärnan under ett par förmiddagstimmar nästa lördag.

Fjolårets och möjligtvis årets bragdmedaljös Carolina Klüft kommer att vara på plats i ett stort tält som butiken reser utanför sina lokaler på Järnvägsgatan lördagen den 11 december mellan klockan 10-12.
Tanken är att Carro ska skriva autografer och eventuellt svara på lite frågor, säger Elmén.
Fröken Klüfts framfart både i VM i Paris i fjol och vid OS i Aten i år har inte gått någon med minsta sportintresse obemärkt förbi och att det nu vankas finfrämmande i stan har även satt sina spår i Stadshuset.
Tyvärr hittar vi ingen röda matta att rulla ut, säger Jonas Nilsson på Fritid Landskrona och fortsätter,
– Men naturligtvis ska vi hjälpa till när vi nu har chansen att slå ett slag för friidrotten i stan. Det här kan innebära ett litet lyft för Kronan Fridrott, hoppas Nilsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser