Annons

Landskronamässan återuppstår

Mellan den 25 – 28 augusti nästa år återuppstår Landskronamässan.
Det kommer enligt arrangörerna att bli en mässa för hela familjen på temat “Familjen – Hemmet – Fritiden”. Platsen kommer att vara i, och kring den nya Curlinghallen i Landskrona.

När det senast begav sig, 2002 var platsen Kasernplan och uppe uppemot 175 utställare fanns bland montrarna.
– Vi siktar på att hamna någonstans runt 70-80 utställare, säger Kenth Anderberg på Businesspartner som tillsammans med Wramfelt Maritime och Malmöbaserade Rehn och Co är företagen bakom nysatsningen på en företagsmässa i Landskrona.
– Vi har inte begränsat någon kvadratmeteryta än utan skulle vi få uppemot 100 utställare så kommer vi att ha plats för det också, avslutar Anderberg som utlovar att mer information om mässan kontinuerligt kommer att finnas att läsa på www.landskrona.nu/mässan
.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser