Annons

Kalle Björklund med på BoIS första träning efter ledigheten

Igår körde BoIS så smått igång försäsongsträningen. Tempot var inte över sig högt och en del personer saknades. Ett nytt ansikte fanns dock på plats. Det var den nytillkomne tränaren Kalle Björklund som övervakade träningen,
– Jag börjar egentligen inte förrän efter nyår men det känns nyttigt att kunna komma och träffa killarna redan nu. Jag ser denna månaden som en pryoperiod, säger han på sin karakteristiska småländska och skrattar.
– Dessutom så har Mats Jingblad inte hunnit hem från semestern så jag ger Roar Hansen en hjälpande hand.

Tre man befinner sig för närvarande på skadelistan.
Anders Friberg har ett inflammerat sår på en tå och är tillbaka så fort såret läkt.
Audun Helgason rehabiliteringstränar efter att han genomgått en benhinneoperation. Islänningen lär vara frisk efter jul- och nyårsuppehållet.
Jonas Sandqvist fick en bristning i en muskel vid revbenen då han deltog i en inomhusturnering i Eslöv för någon vecka sedan,
– Det är nog inte så allvarligt men en sak är säker. Jag tänker mig för både en och två gånger om det dyker upp fler dylika turneringar. Det är andra gången jag skadar mig i en sådan och det känns onödigt, säger målvakten till Landskrona Direkt.

Annons
 

Förutom ovanstående saknades Antti Okkonen som befinner sig på ett landslagsläger, Kevin Amuneke som rehabiliteringstränar hos sin bror Emmanuel i Spanien, Mats Svensson som jobbade samt Jones Kusi-Asare som tränade på egen hand.
– Vi körde i all enkelhet för att värma upp. Vi började med att spela lite boll innan vi körde löpning i intervall i Karlslund, säger Roar Hansen som ansvarade för dagens träningspass.

Nu kommer spelarna att träna fram till och med den 22 december då man tar ett uppehåll med individuell träning fram till den 10 januari. Den enda egentliga tävlingsverksamheten består i att man deltar i Nighcapen som i år avgörs lördagen den 11 december.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser