Annons

New Orleans-jazz på Carolina

I morgon spelar New Orleansorkestern The Spirit of New Orleans upp till dans på Restaurang Carolina.
– Och det är verkligen en genuin stämning från jazzens källa New Orleans som bandet förmedlar till oss. Orkestern är i dag ett av de mest kända och rutinerade banden i Danmark, skriver arrangerande JazzHouse Landskronas ordförande Tor Johansson och beskriver bandet,
– Den spelar med en unik dynamisk och svängig stil som innehåller alla de ingredienser som behövs för att göra musiken levande. Man spelar ragtime, blues, marscher, kärlekssånger och evergreens ur The American songbook, varvat med egna kompositioner, gospels och spirituals av högsta kvalitet.

Orkestern bildades 1990 av trombonisten, pianisten och sångaren Preben Nissen. I övrigt består bandet av Stig Nielsen på altsax och barytonsax, Carsten Henningsen på banjo, gitarr och sång, Kim Holm Nielsen på elbas och Jan Åmand på trummor

Annons
 

The Spirit of New Orleans börjar klockan 20. Som vanligt spelar klubbens Husband upp klockan 19.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser