Annons

Falcons juniorer vidare tillåttondelsfinal i juniorallsvenskan

Efter 6-1 hemma mot Vv-84 tog sig Falcons juniorer vidare till slutspel i juniorallsvenskan.

Falcons som gjort tvåsiffrigt i sina fyra senaste matcher i juniorallsvenskan hade problem att luckra upp gästernas fina försvarspel. Vv-84 verkade ha givit sig tusan på att det skulle bli tätt och svårt för hemmalaget vilket dem lyckades hyfsat med.

Annons
 

Falcons som sin vana trogen ägde mycket boll gjorde också matchens första mål.. Målet kom efter ett frislag från hörnet genom den för dagen utmärkte Fredrik Glans.. Det var en tät förstaperiod mycket tack vare Vv-84´s täta försvarsspel.

Andra perioden startar med ett tidigt mål av Falcons skyttekung Peter Svensson. Falcons ökar på till 3-0 i bortre burgaveln av Fredrik Glans och Falcons går till pausvila med 3-0.

Sista akten vann hemmalaget med 3-1. Björn Lundgren gör 4-0 och 5-0.
6-0 gör Peter Svensson assisterad av Alexander Wedberg i en två mot en situation. Vv-84´s tröstmål kommer med endast 5 sekunder kvar av matchen på ett frislag framför mål. Det var synd för målvakten Daniel Lindh som gjorde sin första match från start juniorallsvenskan, där han inte fick kröna sin fina match med att hålla nollan.

Trots att två matcher återstår för Falcons så är dem klara för åttondelsfinal och om man vinner serien så får man hemmamatch lördagen den 29 januari.

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser