Annons

Julskyltningen större i år

Landskronas traditionella julmarknad blir mycket större i förhållande till förra året. Evenemanget kommer att arrangeras samtidigt som man har julstök på museet och julmarknad på Citadellet, det vill säga på söndag. Som vanligt kommer skyltsöndagens aktiviteter att huvudsakligen äga rum på Östergatan, Järnvägsgatan och Nygatan.
– Samma dag är det även julstök på museet vilket förhoppningsvis kommer att locka många nyfikna Landskronabor. Utöver detta kommer man kunna åka hästvagn runt citadellet där det även kommer att vara marknad, säger Anneli Heiskanen, ordförande i Vänliga Landskrona.

Liksom förra året så kommer bodarna att vara fria från tingeltangel, bara kvalitetsvaror tillåts och ett annat krav från arrangerande Vänliga Landskrona är att det i samtliga bodar skall stå en julgran.
– Det mesta kommer kommer man att känna igen. Hemvärnet bjuder på ärtsoppa, scouterna syns på kasernplanen, och julgrottan där tomten sitter kommer att locka de yngsta. För underhållningen står Ungdomsorkestern, Aquarello och ÖV kören som kommer att sjunga julsånger. Dessutom blir det dans runt granen på torget, avslutar Anneli Heiskanen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser