Annons

Julmarknad på Plorren även i år

Förra året arrangerades för första gången julmarknad vid Kvarntorget i Landskrona. Ett 10-tal försäljare bjöd då på julstämning från gammaldags marknadsbodar. Jultomte, häst och vagn, rykande fyrfat, glögg och bra väder därtill gjorde det hela till ett mycket uppskattat evenemang, med mycket folk och fantastisk stämning.
– Nu är det dags igen. Söndagen den 5 december är det dags för en ny marknad, säger Sven-Erik Thosteman i arrangerande Kvarntorgets Vänner.
– Här kommer att finnas ett 20-tal försäljare av kvalitetsprodukter vid “Plorren”. Dessutom finns möjlighet att träffa jultomten inne på en av de gamla vagnmansgårdarna, att följa med tomtemor och smånissarna i dans och lekar kring granen, man kan åka häst och vagn, grilla korv hos scouterna, dricka glögg och kaffe i vårt mysiga logcafé på en annan vagnmansgård, äta risgrynsgröt, lyssna på julig skönsång med mera, säger Tosteman vidare och avslutar,
– Mer julstämning än på Kvarntorgets Julmarknad hittar man inte i Landskrona, missa inte chansen att uppleva en riktig gammaldags Julmarknad.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser