Annons

Makalös dubbelvändning avgjorde till Scanias fördel

BTK Scania mötte Tomelilla AIS lag 2 på bortabord och det blev vinst med 8-4. Matchen var helt jämn fram tills dubblarna där Scaniaspelarna vann båda efter en lätt vinst för Robban Dujmovic och Andreas Persson i sin match och efter en riktig kämpamatch vinst även för Rickard Gartér och Lars-Erik Wallstedt. Rickard och Walle låg under med 0-2, vann näst följande set för att i skilje komma i underläge med 0-6, 2-8 för att sedan vända och vinna avgörande med 15-13. Efter dubblarna gick sedan Scaniaspelarna Rickard och Andreas in och avgjorde matchen med två säkra singelvinster.

Vinsterna förutom de båda singelvinsterna togs av Rickard Gartér 3, Andreas Persson 2 och Robban Dujmovic 1 vinst.
Kommande matcher för BTK Scania är mot Oxie IF 2 den 24 november klockan 19.30 och mot Toftängens BTK den 26 november klockan 18.30. Båda matcherna spelas i Idrottshallens bordtenislokal.

Annons
 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser