Annons

Helsingborgs Stadsteater gästar Landskrona

I morgon, torsdag, blir det skådespel på teatern i Landskrona. Det är Helsingborgs stadsteater som gästspelar med August Strindbergs Fröken Julie. Bakom arrangemanget står Föreningssparbanken i Landskrona som tillsammans med Sparbanksstiftelsen Skåne vill stimulera teaterintresset i staden samtidigt som man vi slå ett slag för handeln.
– Att se teaterföreställningen kostar 160 kronor men biljetten är också en värdehandling som kan användas som betalningsmedel i någon av de många affärer och näringsställen i Landskrona som är anslutna till Vänliga Landskrona. Teaterbiljetten fungerar alltså som en betalningscheck och kan utnyttjas ända fram till årsskiftet, förklarar bankchef Gunilla Tornhagen på Föreningssparbanken i Landskrona och hänvisar till museet eller bokhandeln Bok & Papper på Eriksgatan för köp av biljetter.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser