Annons

Berglund visar fin form inför kickboxnings-EM

I helgen som gick var Landskrona Asiatiska Förening i Skövde och tävlade i kickboxning. Föreningen hade tre tävlande på plats och samtliga knep medaljer.

Martina Hallenborg -60 mötte Susanne Syrén från Skövde i sin semifinal.
Martina vann ganska övertygande och hade bra flyt i sin fighting och styrde större delen utav matchen. I finalen tog det stopp då hon mötte Charlotte Frendell från Jönköping. Martina fick problem med Charlottes offensiva och något stökiga fightstil och det blev ett silver till Martina Hallenborg.

Annons
 

Edwin Pettersson -63 gick en tuff kvartsfinal mot Fredrik Nordqvist från
Combat Academy, Täby. Edwin började ta för sig i ringen, mer än vad han gjort tidigare, och styrde matchen med smart fighting och bra kombinationer och det var aldrig en fråga om vem som skulle vinna matchen. Edwin gick vidare till semifinal där Nils Svensson från Ängelholm stod för motståndet.
Även i denna matchen så tog Edwin för sig och störde sin motståndare hela tiden. Tyvärr fick Nils in fler rena träffar än Edwin så det blev ett brons till Edwin Pettersson.

Tony Berglund mötte Anders Carlsson från Combat Academy, Täby i sin final. Tony styrde matchen med bra boxningskombinationer och vann övertygande. Den 24 november åker Tony Berglund till kickboxnings EM i Slovenien. Så denna vinst var en bra push för hans självförtroende inför EM.

Om föreningen:
Landskrona Asiatiska Förening är en kampsportsförening med wushu (kungfu) och kickboxning på programmet. Föreningen har funnits i Landskrona sedan 1989 och har haft många tävlingsframgångar med bland annat flera medaljer vid VM och SM i kickboxning samt SM, EM och VM i wushu (kungfu).

Inrapporterat av ordförande Janeth Augustsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser