Annons

Första nollan på flera år när Lejonet vann med 7-0

Det blev en komfortabel seger för Lejonet när man igår på hemmais tog emot Limhamn. Slutsiffrorna kunde skrivas till hela 7-0.
Assisterande tränare Torbjörn Torpling är av förklarliga skäl nöjd efter matchen när det nu äntligen ser det ut att börja lossna för laget.
– Det är skönt att de börjar att fungera, säger Torpling som fick se Lejonet ta kommandot från första nersläpp..
Innan första pausvilan hade hemmalaget lyckats peta två puckar i kassen, båda målen tillkom efter powerplay.
I andra perioden blev jämnare och matchen stod och vägde.
Jag tycker att vi hade full kontroll på matchen även om det blev spelmässigt utjämnat i andra men efter vårt straffslag 18,33 in i perioden som Dick Sjunnesson satt mycket snyggt bakom Limhamns målvakt var det inte mycket snack om vart seger skulle gå.
Och mycket riktigt gjorde Lejonet också 4-0 helt rättvist innan pausen.
– I tredje var det bara ett lag på plan och vi vann matchen med klara 7-0, menar Torpling som också gläds åt att Niklas Ohlsson i målet fick hålla nolla.
– Det är många år sen vi i Lejonet har hållit nollan i en match.19,06 i tredje gör Niklas Ohlsson en helt fantastisk räddning, plockar pucken ända nere vid stolproten. Där kunde nollan spruckit. Killarna gör en helt suverän insats hela matchen det är härligt med 2 poäng, säger Torpling med ett stort leende på läpparna.

Resultat:7-0 (2-0,2-0,3-0)
Målgörare: Michael Iversen, Vesa Ruusakanen, Dick Sjunnesson, Mattias”Tashi” Nilsson, Ulf Hansson, Mickael Dettker och Fredrik”Z” Wannergren
Skott:29-12
Utvisningar: Lejonet 7x 2min 1x 10min Limhamn 7x 2min 1x 10 min.

Annons
 

Nu väntar Åstorp borta nästa söndag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser